2011. szeptember 21., szerda

Jön a foga?

- Biztos jön a foga!- mondom én, és Nyakigláb Apu rázkódni kezd a röhögéstől. Ugyanis ezt mondom folyton, mikor Lulu ok nélkül üvölt. Három hónapos kora óta.
Tegnap is ez történt:
Lulu szinte egész nap morgott, kiabált, üvöltött. Minden egyes alkalommal végigmentem a csekklistán, hátha: pelus, kaja, pozíció csere, játék csere, alvás. De semmi nem vált be. Lulu csak duzzogott, dobálódzott, hörgött mérgesen, alvásból sírva kelt, és ráadásul éjjel is háromszor ébredt. Ringattunk, énekeltünk neki, etettük, de Lulu csak nem nyugodott. Hajnali ötkor arra a következtetésre jutottunk Nyakigláb Apuval, hogy - Biztos megint jön a foga!
Így, hogy "rájöttünk" a nyavajgás okára, nyugodt lélekkel még sikerült másfél órát aludnunk, míg a gyerek ott dürrögött közöttünk a nagyágyban.
Tehát ha azt hisszük, hogy tudjuk a sírás okát, akkor kicsit könnyebb elviselni a nyűglődést. És lesz még bőven esélyünk ezt az elméletünket alátámasztani, hisz Lulunak még egyetlen foga sincs, és ha minden igaz, akkor 3 éves koráig 20 darabot fog növeszteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése