2012. augusztus 27., hétfő

London-don-don-don

A hosszú hétvége alkalmából úgy döntöttünk tegnap, hogy belátogatunk Londonba. Ez  nagy dolognak számít, mivel gyerekkel teljesen más az angol főváros, és általában az a gondolat, hogy babakocsi-vonat-metró-mozgólépcső-túrista tenger-éhes gyerek-kakás gyerek-nyűgös gyerek.....hát mindig elrémiszt.

De voltunk újra, és annyira nem is volt rossz. Sőt, kifejezetten élveztem a napsütéses londoni lótifutit. Lulu angyali módra viselkedett, élvezte a vontot, a metrót, a mozgólépcsőt, minden utassal kokettált, és bújócskát játszott, a szerencsésebbekhez még Nyunyut (szőrős, piszkos, büdös szerelemállat) is odavágta, ami aztán nagy szó!!!

Egy szuper játszótéren kezdtünk, ahova gyerek nélkül tilos volt a belépés, Lulu nagyot homokozott, majd míg a kisasszony aludt egyet a babakocsiba, mi átvágtattunk Soho felnőtt boltjai között az Oxfort Streetre, ahol Nyakigláb Apunak volt dolga szemügyre venni az egyik újonnan kiadott játékot: Book of Spells
Meglepően kevesen voltak az Oxford Streeten, és nem meglepően, egy babakocsit toló családdal sem futottunk össze a Soho-ban.Viszont felfedeztük az Oxford Circus-ön, hogy nem Nyakigláb Apu a legmagasabb ember a világon!!!!


Délután újabb metrózással és mozgólépcsőzéssel eljutottunk Camden Townba, szintén nem a leggyermekbarátabb londoni attrakció.... de Lulu szerencsére nem akadt ki a hömpölygő tömegtől (csak az anyukája), rohangászott a piaci árusok között, kavicsokat dobált a kanálisba és oroszlánozott.

















Úgyhogy idén megvolt London, szuper nap volt, a vonatozás Alízékkal, a kanálisozás Zsófiékkal és a shoppingolás Melindával!!! Köszönjük mindenkinek, jövőre is jövünk! Goodbye London

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése