2013. november 26., kedd

Maisy Sára hat hónapos,

és egy zabálnivaló tünemény!
Íme a bizonyíték:


Forog a földön, imád hason lenni, és úgy körbe-körbe pörögni, mint valami streetdancer. Emelgeti a fenekét, és repülőzik. pár napja arra is rájött, hogyan tud hátrafele közlekedni, tolja magát a karjaival be a székek közé, asztal alá, nagyon vicces.
Ülni gyönyörűen ül, ha úgy teszem, de az etető széken kívűl nem nagyon szoktam ültetni.
Gügyög és hörög mostanában, elkezdett csücsörítve buborékokat fújni, gurgulázik és fújkál, illetve nyelvet nyújtogat nagy lelkesen! Amint meglátja Lulut, fülig ér a szája, nagyon nagy a szerelem a csajok között! Nyakigláb Apu is tátott szájú nevetéseket kap amikor hazaér.
Alvás egész jó mostanában, már túl vagyunk a hat hónapos "growth spurt"-ön, ha van olyan, akkor nekünk volt. 8 körül leteszem aludni a kisasszonyt, 11után kicsivel kel fel egyet szopizni, és utána reggelig húzza a lóbőrt, általában Lulu kezdi el előbb a kalózdalt énekelni a szomszéd szobában, és az egész család arra kel olyan hét körül.
Most már elkezdett szilárdakat enni Maisy, ül velünk minden étkezésnél, és nyúlkál, tömi befele amit a kezébe teszünk. Banán, avokádó, brokkoli, sütőtök, édeskrumpli, répa nagy kedvencek és imád hideg uborkacsíkokat dörzsölni az ínyével. Kicsit macerás a takarítás, mert minden falatnak a fele a földön köt ki, de majd idővel egyre kevesebb lesz a felmosnivaló!
Nagyon nyugodt baba, és tényleg csak akkor akad ki, ha valamiért nagyon elfelejtem már kicserélni azt a pelust! Egyenlőre bárkinél elvan, mindenkire vigyorog, és göcög a nevetéstől, ha Lulu azt mondja neki hogy "naughty"- azaz rossz vagy. (Valami mesekönyvből szedte, mi nem szoktuk lenótizni :-))

1 megjegyzés: