2013. június 17., hétfő

Imádunk Los Angeles

Nyakigláb Apu három héttel kisebbik lánya születése után lelépett az Amerikába. Mi meg jól itt maradtunk csajok, hogy ugyan már három óránkénti szoptatás és egy vívódó kétésféléves...Szerencsére drága nagynénink segítségünkre sietett, és hősiesen kitart mellettünk ezeken az egyszerűnek nem nevezhető napokon.
Daddy-t várjuk haza, minden nap kiszínezünk egy repcsit!
Tehát míg Nyakigláb Apu itt "dolgozik" (haha, röfröf),
addíg velünk ezek történnek:
-világvége összeomlás a hétvégi iskolában, Lulu torka szakadtából üvölt és hisztizik másfél órán át, majd fél órát kedélyesen festeget, Maisy átalussza az üvöltést, majd rázendít ő is, hogy éhes!
- kertészkedés, kukackeresés, ásás, virágföld átcsoportosítás, sár, sár, sár!

-ablakmosás óriás lapos kővel, az eredményt nem részletezem.
- városlátogatás busszal (meglepően zökkenőmentes), majd vergődős, csapkodós hiszti a TK Maxx közepén, miután rájövök, hogy a bűbájosan sálakkal táncoló gyerekem nem balettozik, hanem csak elbújt, hogy betojjon, és persze nem hajlandó pelus cserére indulni.
- délutáni alvásból zokogva ébredő gyermekem megvigasztalása úgy, hogy kecsesen ágyára huppanó anyja alatt a faszerkezet összeomlik, anya a sarokban landol a lécek között, míg gyermek könnyekkel küzködve kacag!
Egyébként egész jól megvagyunk, Maisy három óránkénti turbó diétán van, de estére egész szép hat órákat is lehúz! Csak így tovább! Drága nagynénink lelkesen főz nekünk, bár a ma esti kakaós palacsinták után (melyekbe Lulu maga szórta a kakaót :-)) vagy másfél óráig tartott a lecsillapodási időszak; valószínű nem egyhamar fogunk édességet vacsorázni!
Igen, seprűvel, félmeztelenül táncol vacsi után, túl sok volt a kakaó!
Lulu kezdi megszokni a kistesót, jó nagyokat röhög rajta, mikor szegény böfög vagy pukkantgat, vagy egyszerűen csak nyikorog, ahogy Lulu mondja. Sokat akarja ölelgetni is, amit szigorú felügyelet mellet meg is engedünk, mert általában túldörzsöl, túlcsavar, ráhasal, bökdös, stb... de alakul a dolog!

Ígérem, írok egy új születéses beszámolót is, de valahogy nincs időm rá...nem is értem :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése